01

Hero

Hammarbybacken

Sthlm 01

Adress: Hammarby allé och Hammarbybacken
Total yta: 26 000 kvm
Lokalstorlekar: 300–21 500 kvm
Antal våningar: 27
Unikt: Skybar och kafé
Parkering: Garage i huset
I området: Hotell, service och restauranger
Kommunikationer: Tvärbana, t-bana, buss, färja och nära trafikleder
Hyresgäster: Coworkingoperatören Spaces öppnar hösten 2020 och möjliggör även för små bolag att vara del av vårt kreativa kontorskluster. Spaces har även mötesrum som alla företag i huset kan boka.
Miljöcertifiering: Precertifierad LEED Platinum
Inflytt: Q3 2020

 

Ett smart, framtidssäkrat kontor. Den 27 våningar höga fastigheten blir en pendang till Folksams klassiska skrapa på andra sidan Hammarbykanalen. Sthlm 01 har lokaler för både små och stora företag. Lokalerna är effektiva och flexibla, som hyresgäst har ni möjlighet att välja mellan öppet landskap eller enskilda rum. De är också utformade så att företaget kan växa eller krympa och utsikten är oslagbar. Sthlm 01 får ett kafé, en skybar med restaurang och milsvid utsikt över stan.

Vi ses i skybaren!


Kontakta Krister Lööw
+46 10 449 79 02
krister.loow@skanska.se

Dela sidan
Webbkameror från bygget, uppdateras var femte minut.

____

Arkitekterna bakom Sthlm 01

Sauerbruch Hutton är en internationell byrå inom arkitektur, stadsbyggnad och design med huvudkontor i Berlin. Byrån grundades 1989 och har åttiofem medarbetare. Sauerbruch Hutton är kända för sin uppseendeväckande och färgstarka arkitektur och har belönats med flera prestigefyllda pris. Bland annat ”Best Tall Building Worldwide” byggnaden KfW Westarkade i Frankfurt. Byråns arbete inspireras av ett projekts läge och man lägger stor vikt vid användandet av ny teknik och hållbarhetsfrågor.

 

”En byggnad med en egen personlighet.” Matthias Sauerbruch, grundare av Sauerbruch Hutton, berättar om arbetet bakom Sthlm 01.

”Där vill jag också sitta!” Arkitekt Lina Lahiri från Sauerbruch Hutton berättar om utsikten, omgivningen och mötesplatserna i Sthlm 01.